Din

1993

„Mancare ca la mama acasa”

        Promovam mancarea cu gust, dupa cum o spune si logo-ul: "Mancare ca la mama acasa". Avem o varietate de produse, bazandu-ne in special pe bucataria traditional romaneasca.

        Incercam sa ne depasim, ridicand mereu standarele inca din 1993, cand ne-am infiintat; asigurandu-ne ca produsele noastre sunt mereu de calitate, folosind ingrediente proaspat alese cu grija, in mare parte de pe piata agricola locala, pentru a va reda gustul autentic romanesc, iar serviciile sunt prompte si ireprosabile.

      Locatia noastra ofera si posibilitatea organizarii de mese festive. Stabilitatea, respectul si increderea sunt principiile care primeaza in echipa noastra, de-a lungul timpului ne-am pastrat o mare parte a personalului, castigand experienta impreuna si formand o echipa unita si pregatita.

        Suntem intr-o continua dezvolatare si incercam sa venim in sprijinul dumneavoastra cu 3 modalitati de livrare la domiciliu:

        Va punem la dispozitie numarul de telefon 0250 73 23 22, la care se vor putea efectua comenzi telefonice (cu livrare in 30-60 min). Livrarea se va face prin intermediul firmei de curierat "Dream Curier", contra unui cost de 5 lei/comanda.

       Ne puteti gasi si pe aplicatia Foodify , disponibila atat pe Android, cat si pe iOS, din cadrul careia veti putea face comenzi cu livrare la domiciliu.

       De asemenea, colaboram si cu platforma web www.papadream.ro prin care se vor putea efectua de asemenea comenzi online cu livrare la domiciliu.

       Suntem prezenti si in mediul online, lansand cu aceasta ocazie si pagina oficiala de Facebook: Restaurant Belvedere pe care va invitam sa o vizitati.

       Daca nu v-am convins inca, va asteptam sa o faceti dumneavoastra.

 
1. Iti oferim posibilitatea de a alege.
Restaurant "Belvedere" va da posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de preparate in cadrul Meniului Zilei. Asadar, in fiecare zi puteti gasi la noi minim 5 feluri ciorbe si supe si peste 20 de preparate de baza pe care le puteti combina in orice varianta pentru a va satisface pretentiile culinare.
2. Servim tot timpul mâncare proaspătă.
In cadrul unitatii noastre va asiguram ca veti gasi intotdeauna mancare proaspat gatita cu ingrediente de cea mai buna calitate.
3. Menținem curățenia în restaurant.
Incercam pe cat posibil sa va oferim o locatie curata, mereu pregatita sa primeasca oaspeti de tot felul.
4. Personal calificat.
Cu o vasta experienta acumulata in cei peste 20 de ani de activitate in acest domeniu, personalul nostru se recomanda ca fiind unul de calitate, pregatit sa va serveasca cu zambetul pe buze.